Rybízáda s mateřídouškou
Skvělý černý rybíz, džem, který se hodí na palačinky, sladké mazání čehokoli, co jen máte rádi! Svou výbornou mazací schopností a typickou chutí i do dortů, nebo krémů.
Složení : černý rybíz min 51%, cukr, výluh z mateřídoušky min 12%, kyselina: kyselina citrónová, agar
Minimální trvanlivost : 10 měsíců neotevřený, otevřený skladovat v ledničce a do 3 týdnů sníst, neolizovat nůž, nebo lžičku při nabírání.
Meruňky s květem bezu
Meruňky jsou prostě naprostá klasika, bez které se snad neobejde ani jedna domácnost. A nebyla bych to já “alchymista” abych zase nezkusili něco netradičního … Ale povedlo se a je vynikající, zkuste!
Složení: meruňky min 55%, cukr, výluh z květu černého bezu min 10%, kyselina: kyselina citrónová, agarMinimální trvanlivost : 10 měsíců neotevřený, otevřený skladovat v ledničce a do 3 týdnů sníst, neolizovat nůž, nebo lžičku při nabírání.
Jahody s grepem a květem ibišku
Složení: cukr, jahody min 30%, grep min 20%, výluh z květu ibišku 9%, kyselina: kyselina citrónová, agar
Minimální trvanlivost: 10 měsíců neotevřený, otevřený skladovat v ledničce a do 3 týdnů sníst, neolizovat nůž, nebo lžičku při nabírání.
Višně s brusinkami v čokoládě
Milujete čokoládu, tak jako u nás doma? Pak musíte určitě ochutnat tuto dobrůtku, mažeme si ji na vše co máme rádi. Přidávám ji dětem i do domácích tvarohových svačinek, na linecké cukrový i na promazáním dortových korpusů. Určitě stojí za zkoušku, určitě jsem zase nešetřila kvalitními přísadami.
Složení: cukr, višně min 24,5%, 85% čokoláda min 11%, brusinky min 11%
Minimální trvanlivost: 10 měsíců neotevřený, otevřený skladovat v ledničce a do 3 týdnů sníst, neolizovat nůž, nebo lžičku při nabírání.